top of page
Teamwerk

bedrijfscoaching

kantoor

In house coaching

Verstoorde dynamieken in een team maken het behalen van goede resultaten onmogelijk. Net als in een familiesysteem, heeft iedereen een rol en een plek. Als mensen de verkeerde of geen plek innemen krijg je gedoe. Gedoe kan leiden tot frustratie, ziekteverzuim en slechte resultaten. 

Een team kan mijn inziens louter functioneren als er respect is, vertrouwen en men zich gehoord voelt en zichzelf durft te zijn.

Jezelf kunnen zijn, psychologische veiligheid, je talenten en volle potentieel gebruiken, over persoonlijk leiderschap beschikken, een duidelijk doel hebben en het goed kunnen communiceren van je behoeftes en grenzen zorgen ervoor dat je in je kracht staat op de werkvloer.

Ik kijk graag met je mee naar de verhoudingen, overeenkomsten en (culturele) verschillen in jouw team en ga individueel of in een groep aan de slag met modellen en trainingen op maat die meer persoonlijk inzicht, een sterker persoonlijk leiderschap, meer empathie en begrip geven.

 

We kijken ook naar jouw communicatie en positie als leader. Krijg heel helder wat jouw missie is, wat jouw waarden, overtuigingen en intenties zijn. Wie wil jij zijn als leider? Wat heb je nodig om het doel te bereiken en wat zijn jouw eigen valkuilen. Het uitvragen van deze thema's is cruciaal.

kantoor
Samenwerking

 

Als jij geen zelfreflectie, heldere missie, verwachtingen, taakverdelingen en plan van aanpak hebt, heeft jouw team daar last van. Dat kan bij jouw teamleden resulteren in een onveilig gevoel wat weer leidt tot ontevredenheid, bondjes, weerstand, afname inzet en motivatie, een machtsstrijd en uiteindelijk tot een vorm van mentale uitputting. Dit alles begint bij jou als leider. Ik geloof erin dat als jij bovenstaande heel helder hebt en krachtig in jouw 'pack leader-rol' staat, jouw team tot bloei komt. De pack leader loopt achteraan, niet voorop. Het vertrouwen en respect van jouw team moet je verdienen, deze krijg je niet gratis bij de titel.

 

Durf jij hier kritisch naar te kijken? 

Dankzij mijn brede nationale en internationale professionele ervaring, ken ik de bedrijfshiërarchieën en dynamieken als geen ander. Als ervaringsexpert, NLP Trainer, mediator, ben ik in staat mij snel in te leven in jouw organisatie.

 

Mijn missie als bedrijfscoach is het helpen creëren van een werkomgeving waarbij iedereen kan floreren, een ieder persoonlijk leiderschap laat zien en men elkaar durft aan te spreken om zo succesvol en respectvol samen te werken. Als jij en jouw team gemotiveerd zijn, en bereid zijn kritisch te kijken naar de blinde vlekken, brengt een coaching traject altijd nieuwe inzichten, meer begrip en empathie, betere communicatie skills met als resultaat een prettige respectvolle samenwerking. 

Ik spreek vloeiend Engels en Frans. Interculturele bedrijfscommunicatie, conflictbemiddeling en preventie, mediation en culturele sensitiviteit vallen ook onder mijn expertise.

Neem vrijblijvend contact met mij op om een gesprek in te plannen om te bekijken of ik jou kan helpen jouw team naar een hoger niveau te tillen!

Zij gingen jou voor: check hier de reviews!

Ethiek

 

Binnen elk door mij verzorgde traject staat respect en vertrouwen centraal. We bespreken helder aan de voorkant wat de verwachtingen zijn van het traject. We houden hierin rekening met het feit dat een ieder een ander ritme heeft in het proces dat leidt tot persoonlijke ontwikkeling.

 

Hetgeen de coachee mij in vertrouwen vertelt deel ik niet met de opdrachtgever. Grote lijnen worden in overleg teruggekoppeld. Hiermee wordt de privacy van de coachee te allen tijde gewaarborgd. 

 

Alle betrokkenen worden mee genomen in het gestelde doel van het traject en een ieder draagt verantwoordelijkheid binnen dit traject.

 

Zelfreflectie en bereidheid tot beweging en verandering zijn fundamenteel voor het succes.

  • Instagram
Zegel Master 2.png
  • LinkedIn
bottom of page