top of page

Taaltraining Frans

pexels-boris-ulzibat-1981526.jpg

Franse taal en businesstraining

 

 

 

Veel Nederlandse bedrijven doen zaken met Franstalige klanten. Jarenlang heb ik zelf op commerciële sleutelfuncties gezeten om de link te leggen tussen Nederland en Frankrijk maar ook België, Luxemburg, Zwitserland en een groot aantal Afrikaanse landen.

 

Het bedienen van deze klanten op een succesvolle manier hangt niet puur af van de kennis en beheersing van de taal. Het vergt ook een bepaalde attitude, een andere aanpak, de bereidheid om flexibel om te gaan met de manier van zaken doen en klanten te bedienen per land. 

 

Mijn persoonlijke ervaring is dat de perfecte beheersing van de Franse taal op zich niet de grootste dealbreaker is, het aanpassingsvermogen aan een andere cultuur, de ongeschreven culturele wetten die er gelden en andere manier van zaken doen is waar je als bedrijf de grootste winst kunt behalen.

pexels-matt-hardy-2272939.jpg

Ben je op zoek naar een trainer om in huis (of op locatie) jouw Franse taalniveau of het gespreksniveau van jouw medewerkers naar een hoger niveau te tillen? Heb je behoefte aan een ervaren sparringpartner om jouw business in Franstalige landen te optimaliseren en uit te bouwen? 

Heb je binnenkort een belangrijke kans om een deal te sluiten met jouw Franstalige partners?

Staan jullie binnenkort op een beurs en hebben jullie alle pijlen gericht op de Belgische en Franse klanten en willen jullie deze investering optimaal benutten?

Neem vrijblijvend contact met mij op om samen te bekijken hoe ik jouw bedrijf kan ondersteunen

 

"Yvette weet als geen ander de verbinding te vinden tussen internationale en interculturele teams. Ze weet een omgeving te creëren waar individuen vrij kunnen spreken en assumpties veilig getest kunnen worden. Ze is pittig waar nodig, heeft een duidelijke bullshit-radar, maar verwezenlijkt altijd een veilige en positieve omgeving.

Yvette heeft geholpen om de zakelijke cultuurverschillen tussen onze Nederlandse en Franse operatie te overbruggen en heeft het team in staat gesteld om zich te openen voor eerlijke en constructieve samenwerkingen"

Bezoek voor de volledige reviews en professionele achtergrond op mijn LinkedIn pagina

​.

pexels-matt-hardy-2272939.jpg
bottom of page